Onderhoud werkwijze

Zo veel mogelijk produceren tegen zo weinig mogelijk kosten. Klinkt simpel maar de realiteit is vaak anders. Wij proberen samen met onze klanten door een structurele aanpak dit doel te bereiken.

Een kleine technische dienst voor de alledaagse activiteiten en waar nodig technische ondersteuning. Wanneer zaken zoals rotating goed in kaart zijn gebracht is de eerste stap gezet naar een efficiëntie slag zodat alle partijen over hetzelfde praten.

Machines in kaart brengen

Aan de hand hiervan kan de belangrijkheid van machines in kaart gebracht worden. Wat zijn de consequentie van uitval en welke acties dienen ondernomen te worden.

Een simpele reparatie ter plaatse of uitvoerig onderhoud tot spectrum metingen kunnen voor u uitgevoerd worden.

Compleet met volledige opzet van database ondersteuning en rapportage. In te richten naar u eigen behoefte op maat.

Hou de kosten zelf in de hand

Hierdoor bepaalt u ook zelf de kosten en houdt u deze overzichtelijk. In de loop der jaren zullen de kosten dalen door trend ervaring en kan men preventief te werk gaan door gepland onderhoud in plaats van ad hoc onderhoud.

Dit geldt voor alle rotating; pompen, mechanical seals en aandrijvingen.

Een machinepark zonder storingen of problemen. Zal de techniek ons ooit zover brengen? Tot op heden zullen we het moeten stellen met de toenemende innovatietechnieken en verbeteringen. Innovatie en verbetering kunnen een grote kostenbesparing opleveren. Welke weg men hierin bewandeld zal bepaald worden door o.a. de vervangingswaarde, de mogelijkheden, de afhankelijkheid en vele andere aspecten.

Kostenbesparing

Kostenbesparing gaat vaker een grotere rol spelen in het productieproces. Hierdoor worden afnemers gedwongen zeer kritisch te kijken naar prijs en kwaliteit. Hoe kan een onderneming zo goed mogelijk functioneren met de minst mogelijke kosten. Een goed begin is het doorlichten van het hart van de onderneming.

Het productieproces laten functioneren zonder productieverlies met de minst mogelijke kosten.

Hoe lost men dit op?

Een pomp heeft een hart, de afdichting. Het hart heeft een lichaam, de pomp. Het lichaam heeft energie nodig, de elektromotor. Deze drie facetten samengevoegd is: AT Holland B.V.

De pomp, motor en as afdichting.

Merkonafhankelijk in revisie en onderhoud van: pompen, mechanical seals, elektromotoren, afsluiters, ventilatoren en roerwerken

De pomp

Merkonafhankelijk in revisie en onderhoud van: pompen, mechanical seals, elektromotoren, afsluiters, ventilatoren en roerwerken

De motor

Merkonafhankelijk in revisie en onderhoud van: pompen, mechanical seals, elektromotoren, afsluiters, ventilatoren en roerwerken

De asafdichting

Wilt u meer informatie?

Wij kunnen een hoop voor u doen! Wilt u in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden en oplossingen voor uw bedrijf bespreken?

Bel dan met ons op telefoonnummer: 036-535 8700 of 06 – 22463091

Stuur een e-mail: info@atholland.nl of Whatsapp bericht 06 – 22463091

×

Hoe kunnen we u helpen?

Klik op de onderstaande contacten voor een bestelling of deskundig advies.

× Kunnen we helpen?